Invitație la bazarul de Paște Studyinno

Invitație la bazarul de Paște Studyinno

Dragi părinți și copii, iubitori de lucruri confecționate manual și ai sărbătorilor pascale,

Fie că aveți nevoie de inspirație pentru confecționarea propriilor decorațiuni, căutați un cadou deosebit pentru dvs sau pentru cineva drag, fie că doriți doar să pătrundeți într-o atmosferă specială de Paște, vă invităm la Bazarul de Paște Studyinno cu lucruri confecționate de copii și de echipa Studyinno la atelierul creativ de peste an.

Aici veți putea vizita bazarul și achiziționa cadouri cu bun gust pentru toate vârstele.

Deoarece vrem să oferim copiilor o educație financiară timpurie și posibilitatea de a se implica în acest proiect, am decis să încurajăm în continuare vânzarea propriilor produse. Copiii vor avea posibilitatea de a-și stabili și negocia propriile prețuri și își vor păstra câștigurile pentru un cadou frumos pentru părinți. De asemenea copiii își vor putea aduce lucrurile pe care nu le mai folosesc, dar care mai pot fi folosite de alți copii (jucării, cãrți, haine etc.) și vinde în cadrul Bazarului de Paște Studyinno.

Echipa Studyinno va participa de asemenea cu un stand propriu, fără preț.  🙂 Dacă vă plac articolele, puteți oferi o donație, care va fi folosită pentru dezvoltarea locului de joacă și a dotării after school-ului cu materiale educative.

Bazarul de Paște va avea loc vineri 03.04.2015, la ora 17:00, la sediul din Str. Horea, nr. 5.

Toți copiii care doresc să participe cu un stand propriu la bazar, sunt rugați să se înscrie telefonic sau prin e-mail până în data de 02. aprilie 2015.

Vă așteptăm cu drag!

Berecki Anna: 0751 33 99 99

anna

 

 

 

 

 

 

Gáspár Előd-László: 0745 92 49 80

elod