The Cool After School

Mai mult decât un after school.

La noi fiecare copil contează!

 

Începând cu 10 septembrie The Cool After School Studyinno Sibiu își redeschide porțile pentru copiii claselor pregătitoare – inclusiv clasa a III-a ai școlilor de profil german.

Cine suntem?

Suntem o echipă formată din tineri profesori și profesioniști care cred cu tărie că fiecare copil este capabil, sub îndrumarea potrivită, să devină un membru inestimabil al societății.

Credem că dezvoltarea nu se poate realiza exclusiv pe un singur plan și pe baza acelorași acțiuni. Pentru a crește avem nevoie să explorăm încrezători lumea înconjurătoare și de experiențe cât mai diversificate.

Din 12 septembrie la The Cool After School Studyinno vor fi GRUPE MAI MICI, o ECHIPĂ MĂRITA DE ADULTI dedicați copiilor și VARIETATE MAI MARE DE ACTIVITĂȚI incluse în pachetul de bază de after school.

GRUPELE vor fi de max. 13 copii și vor fi împărțite astfel:

-clasa pregătitoare – învățătorul Opriș Călin

-clasa I. – învățătoarea Armeanu Alexandra + un ajutor 2ore/zi în timpul rezolvării temelor

-clasa a II-a – învățătoarea Moșneag Cristina + un ajutor 2ore/zi în timpul rezolvării temelor

-clasa a III-a și a IV-a – Gáspár-Berecki Anna și Gáspár Előd-László

Restul ECHIPEI va fi responsabil de:

Găman Corina – curăţenie și servire masă

 

ACTIVITĂȚILE NOI în cadrul pachetului de bază de after school vor fi:

olărit  – scopul atelierului: îmbunătăţirea concentrației și a perseverenței de a finaliza o lucrare, cultivarea simțului estetic, descărcarea tensiunilor interioare

teatru de păpuși – scopul atelierului: îmbogățirea vocabularului, încurajarea socializării și întărirea încrederii de sine

atelierul de reportaje Studyinno: scopul atelierului: îmbogățirea vocabularului, încurajarea socializării, întărirea încrederii de sine, încurajarea gândirii critice și a construirii unei vederi de ansamblu.

În fiecare săptămână în fiecare grupă, va fi desemnat un copil care va fi reporterul Studyinno al clasei respective, acesta va avea sarcina de a aduna informații și impresii de-a lungul săptămânii referitoare la activităţile propriei grupe. Apoi le va prezenta într-un scurt “reportaj” filmat la sfârșitul săptămânii. Bineînțeles, copii vor fi ajutaţi de cadrele didactice echipei Studyinno și încurajați cu scopul de a-și îmbunătăți prezentările.

ÎN CONTINUARE ECHIPA STUDYINNO VA PUNE MARE ACCENT PE COMUNICAREA EXCLUSIV ÎN LIMBA GERMANĂ în cadrul tuturor activităților desfășurate de către membrii echipei Studyinno.

Excepție de la această regulă de bază al after school-ului este doar Corina, care din păcate nu poate (încă ;)) comunica în limba germană cu copiii.

Bineînțeles și în viitorul an școlar vom oferi posibilitatea de a participa la diferite cursuri opționale, cum ar fi:

-engleza

-MindLab

-șah

-chitară

-teatru

-înot

-cerc de autocunoaștere

-arhitectură

Aceste cursuri vor avea loc, doar dacă se vor aduna destui doritori.

Cum arată programul nostru zilnic?

 • Preluăm copiii de la școală/grădiniță
 • Ne jucăm în aer liber: în curte sau în parc
 • Mâncăm împreună prânzul
 • Ne facem temele (Doar îi sprijinim! Copii sunt încurajați să lucreze cât se poate de independent și să-și verifice temele cu învățătoarea.)
 • Servim un desert delicios
 • Facem o pauză recreativă (Ne amuzăm!)
 • Ne dezvoltăm vocabularul și comunicarea în limba germană
 • Ne dezvoltăm creativitatea cu diferite tehnici și materiale, facem jocuri sportive în curte sau în parc, organizăm ateliere de teatru de păpuși, de dezvoltare personală sau de film și multe altele.
 • Pe lângă aprofundarea cunoștințelor, punem mare accent pe consecvență și disciplină în tot ceea ce facem, pe bucuria învățării unor lucruri noi și desigur pe autodepășire.
ic_place_24px Studyinno, str. Ecaterina Varga 14, Sibiu
ic_shopping_cart_40px
650 RON/lună + transport 6 RON/zi + prânz 11 RON/zi

After school-ul se va achita integral la începutul lunii, iar prânzul și transportul la sfârșitul lunii, în funcție de prezența copilului la after school.

Puteți opta desigur și pentru varianta fără masă și/sau fără transport. ic_create_40px Puteți să înscrieți copilul dvs. completând formularul de mai jos:

  Nume copil *

  Vârsta copilului *

  Clasa * pregătitoareclasa Iclasa IIclasa III

  Program dorit * afterafter+transportafter+prânzafter+transport+prânz

  Selectaţi data începerii *

  Doresc să fiu contactat prin: telefonmail

  Numele dvs:*

  Prenumele dvs:*

  Telefonul Dvs. *

  Adresa Dvs. de email *

  Localitate:*

  Observaţii

  Inserati şirul de caractere *
  captcha

  anna

  ic_phone_40px

  Gáspár-Berecki Anna

  0751 33 99 99