Petreceri și evenimente copii

Împreună putem crea petreceri de neuitat!

 

Se apropie ziua copilului tău? Ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să îi oferi anul acesta? Poate nu te mai atrag consolele de jocuri, baloanele, clovnii şi muzica la maxim? Ce ar fi dacă am organiza împreună:

Petreceri….unice?

Dorim ca împreună să ieşim din realitatea care ne înconjoară şi să creăm o lume în care copilul îşi poate folosi talentul natural al imaginaţiei. Lumea se transformă într-un spaţiu de poveste şi copilul dumneavoastră se poate transforma în erou, luptător, o frumoasă prinţesă sau o neînfricată magiciană. Jocurile le vom folosi ca episoade de aventură pline de suspans în care copilul tău va juca rolul principal.

Şi ceea ce este cel mai frumos…..copilul va putea alege povestea care îi place cel mai mult şi va putea deveni eroul admirat, chiar de ziua lui. Nu ne vom concentra pe baloane, clovni şi aparate deoarece există alţii care fac o treabă bună la acest capitol. Ceea ce vrem să îi oferim sunt în schimb: jocuri distractive de echipă, calde prietenii, creativitate, bună dispoziţie şi posibilitatea, din ce în ce mai rară, de a-şi lăsa imaginaţia să zboare. Am dori ca acest eveniment să fie unic şi să îi rămână în amintire drept cea mai frumoasă zi de naştere……tu ce îţi doreşti pentru el?

Vă aşteptăm cu braţele deschise.

Detalii și înscrieri:

Berecki Anna – 0751 33 99 99

anna

 

 

 

 

 

 

Elisabeth Auner – 0720 26 07 64

eli