Tabere de vară Studyinno

Tabere în limba germană Studyinno

Ne-am decis să organizăm tabere în limba germană pentru că ne place libertatea, natura si creativitatea. Si unde le poţi îmbina mai bine pe toate acestea decât într-o tabără de vară? Ambele tabere în limba germană sunt menite a fi un fel de „Descătușează-ti potențialul junior :)“, o săptămână de sport in natură, de germană și creativitate – o adevărată explozie de energie și de voie bună!

Tabăra de aventură și călărie în germană

Pentru mai multe detalii dați click aici.

 

Tabăra de călărie intensivă

Pentru mai multe detalii dați click aici.

Tabăra de artă 

Pentru mai multe detalii dați click aici.

 

Scopul acestor tabere este in primul rând să ne simțim bine. Avem însă în vedere și alte aspecte suplimentare: dorim ca micii participanți să se convingă că limba germană poate fi uşoară, distractivă, frumoasă chiar, ca ei în calitate de ființe infinite sunt capabili de mult mai multe decât credeau, că împreuna suntem mai puternici, că este frumos să ne ajutam reciproc și să ne bucurăm împreuna de realizări, că sunt destul de mari să doarmă fără mami sau tati, să vadă cât de bine te poţi simţi dacă faci zilnic muuultă mișcare in aer liber si stai aproape de natură și dorim să învețe ce sentiment unic este să creezi ceva.Pe lângă marile categorii de activități menționate, fiecare tabără include în program nu numai ateliere de dezvoltare personală, ateliere de inițiere în tematica taberei (lumea satului respectiv a evului mediu și incursiuni în cultura săseasca) ci si activități distractive de seara cum ar fi foc de tabără, diafilme, petreceri in pijamale.

Taberele noastre sunt pline de ocazii pentru DESCOPERIRI și AVENTURI. Deși avem un program bine stabilit pentru fiecare zi, dorim să respectăm și dorința copiilor de a insista mai mult pe o anumită activitate, respectiv de a trece mai rapid peste un anumit program.

Credem cu tărie că noi toți învățam cu adevărat ceva doar dacă punem întrebări iar acest lucru se întâmpla doar dacă prezentăm curiozitate sinceră față de subiect. In cazul in care observăm că un copil este interesat de un anumit lucru, insistăm pe această tematică încercând să o exploatăm cât se poate de mult. Așadar copiii rămân până la urmă cu sentimentul de a fi într-o călătorie palpitantă pe care o pot influența și din care primesc o grămadă de răspunsuri ducând in cele din urma spre și mai multe întrebări.

Dacă doriți ca fiul/fiica dvs să se distreze pe cinste, să învețe multe lucruri valoroase, printre altele să devină puțin mai independent/ă, mai curajos și în tot acest timp să exerseze și germană, aceste tabere sunt cea mai bună alegere!

Ne găsiți și pe Facebook: The Cool After School Studyinno