Bazar Studyinno

Ideea unui bazar ne-a venit din dorința de a încuraja pe copiii să lucreze cu mai multă implicare, răbdare și dăruire la atelierele noastre creative. I-am explicat că vom organiza un bazar unde ei îşi vor putea vinde tot ceea ce au confecționat până atunci la after school și primi bani adevărați și apoi eventual să cumpere ce vor ei pe bănuții astfel obținuți.

La bazarul Studyinno copiii îşi pot aduce de vânzare și lucruri noi sau folosite, pe care ei nu le mai folosesc, însă care încă sunt bune și pot fi atractive pentru alţi copii (jucării, cărți, haine, etc.) La acest eveniment pot participa și copiii din afara after school-ului nostru. Fiecare copil primește un stand propriu, sfaturi și asistență la vânzare de la membrii echipei Studyinno.

Prin aceste bazare pentru copii sperăm să-i transmitem că a vinde nu este o rușine, ba poate fi chiar distractiv și un proces benefic pentru ambele părți. Un târg bun este acela, în urma căruia și vânzătorul și cumpărătorul este fericit. Banii astfel obținuți aduc o mai mare satisfacție decât o păcăleala.
Copiii reușesc prin propria experiența să-și însușească niște valori esențiale care îi vor ajuta să devină membrii valoroși ai societății.

ic_event_40px Sâmbătă 13 iunie 2015 ic_place_24px str. Horia, nr.5, Sibiu

Înscrieţi-vă chiar acum copilul şi rezervaţi un loc:

  Nume copil *

  Vârsta copilului *

  Doresc să fiu contactat prin: telefonmail

  Numele dvs:*

  Prenumele dvs:*

  Telefonul Dvs. *

  Adresa Dvs. de email *

  Observaţii

  Inserati şirul de caractere *
  captcha

  anna
  ic_phone_40pxBerecki Anna – 0751 33 99 99