Invitație la bazarul de Crăciun Studyinno

Dragi părinți si copii, iubitori de lucruri confecționate manual si ai sărbătorilor de iarnă,

Fie că aveți nevoie de inspirație pentru confecționarea propriei decorațiuni, căutați o decorațiune deosebită pentru dvs sau cineva drag, fie doriți doar să intrați cu trup și suflet într-o atmosferă specială de crăciun,  vă invităm la bazarul de Crăciun Studyinno cu lucruri confecționate de copii și de echipa Studyinno la atelierul creativ.

În prima parte, copiii vor prezenta o mică surpriză pentru părinți, în a doua parte, puteți să vizitați bazarul și să achiziționați cadouri cu bun gust.

Deoarece vrem să oferim și copiilor posibilitatea de a se implica în acest proiect și să le oferim o educație financiară timpurie, am decis să încurajăm vânzarea propriilor produse. Copiii vor învăța cum funcționează comerțul, își vor stabili și negocia propriile prețuri și își vor păstra câștigurile pentru un cadou frumos pentru părinți.

Echipa Studyinno va participa de asemenea cu un stand propriu, fără preț.  🙂 Dacă vă plac articolele, puteți oferi o donație, care va fi folosită pentru dezvoltarea locului de joacă și a dotării after school-ului cu materiale educative.

Bazarul de Crăciun va avea loc vineri 19.12.2014, la ora 17:00, la Club Bicicleta – Str. Gimnasticii, nr. 39A

Vă așteptăm cu drag!