Atelier creativ

“Procesul creativ are nevoie de haos înainte ca să apară forma.”

Lumea copiilor este plină de vise, idei și curiozități: Cum se simte pământul? Din ce este făcută ceașca?

Vrea să facă o navă spațială. Imaginația copiilor este nemărginită, la fel ca și căile de a se răni sau de a strica ceva, un lucru pe care noi, adulții, îl știm prea bine. Vă mai amintiți cum s-a spart borcanul cu apa de pictat când nici măcar nu l-ați atins? Mai țineți minte supărarea mamei când ați venit acasă cu bluza mai colorată decât opera de artă în sine?

Dar mai există o parte a acestor povești……. Vă amintiți ce mult v-ați bucurat când ați predat plini de mândrie primul cadou de ziua mamei acoperit de urme de lipici și cu scrisul acela strâmb și neîndemânatic. Și cum v-a luat mama în brațe, lăudându-vă ca fiind cel mai mare artist din lume? Și pentru ea, desigur, veți rămâne întotdeauna acest artist încununat cu coroana creativului…

 

“Creativitatea înseamnă străpungerea lumescului pentru a găsi minunatul”

 

Copilul dumneavoastră are nevoie și el de a se exprima în toate căile care-i stau la dispoziție, atât acele verbale cât și cele nonverbale. Oferiți-i șansa de a dobândi aceleași experiențe minunate pe care le-am avut și noi. El este pregătit să vă inunde cu idei, culori și forme noi, făcute cu grijă și cu gândul la dumneavoastră, astfel încât creația sa nu este doar un desen, o figurină sau o ceașcă, ci un simbol al sufletului copilăresc.

StudyInno vă oferă cadrul ideal pentru această excursie în lumea creativității cu un atelier creativ propriu și un cadru didactic specializat în domeniul artistic. Vom crea împreună forme minunate din lut, vom picta și colora și  vom oferi copilului șansa de a se exprima exact așa cum simte. În timpul activităților creative mai există desigur suficient timp pentru a exersa cântece sau poezioare în limba germană.

Înscrieți-vă chiar acum la atelierul creativ Studyinno!